Млад пензионер

Млад пензионер бара женски особи за дружење. Телефон 070/710-093

Продавам дрво- ГИНКО БИЛОБА

Продавам дрвца, гинко билоба (вечно дрво) во саксии со висина од 60 до 120 см, со упатство за користење во медицински цели. Телефон 034/215-395...

Стан во Карпош 2

Издавам еднособен наместен стан во Карпош 2 кај Драмски театар(во близина на електромашински факултет)- Скопје.  Телефон 070/349-206

Барам жена за дружење

Барам жена за дружење до 50 год, можен е брак, може од Албанија. Телефон077/944-992

Продавам куќа

Продавам недовршена куќа во село Орман, Волково со бавча 650 км. Телефон 075/339-343

Издавам стан

Издавам наместен стан во близина на Европски универзитет и медицински факултет  Телефон 075/339-343

Интересна понуда

Интересно – полезно! Македонец со хрватско потекло има идеја да формира македонско-хрватски клуб во Радишани, па бара истомисленици и спонзори за реновирање и...

Издавам нов стан

Издавам нов стан 40м2, тераса 6м2, пристап до овоштарник и помошна просторија струја, вода, посебно интернет- бесплатно. Телефон 02/2672-100 и 070/754-606

Продавам керамиди

Продавам керамиди и дрвени греди, должина 4 метри. Телефон 071/925-939

Барам куќа/викендица

Барам поевтина куќа/викендица со минимум 1000 м2 двор/земја во Скопско. Телефон 077/427-150

Маж 62 г.

Маж 62 г. бара слободна пензионерка. За дружба и заеднички живот. Телефон 078/697-317

Maж 59г бара жена

Маж 59 г. бара жена за озбилна врска, брак. Телефон 078/251-190

Продавам електрично парно

Продавам електично парно 24КВ заедно со 4 радијатори, цена 23.000 денари. Телефон 072/209-494

Пензионерка бара пензионер

Пензионерка бара пензионер за дружење. Телефон 070/751-826

Издавам стан во Карпош

Издавам еднособен наместен стан во Карпош 2, кај Драмски театар (во близина на електро-машински факултет) - Скопје. Телефон 070/342-206

Се издава гарсониера

Се издава гарсониера во Скопје наместена од почеток на јуни н.Лисиче, Црниче. Телефон 077/825-106

Слободен планинар бара партнерка

Слободен 66 г. планинар, без обврски, образован, со ведар и пријатен дух, сака да запознае партнерка по можност планинарка за дружење. Телефон 075/912-718

Продавам земјиште и две парцели

Скопје - Продавам земјиште  3240 м2 прва клучка на обиколница инд.зона Визбегово до Лепенец. 13505 м2 на 2 км после Шутка  и две парцели...

Чистење на ДПФ, декарбонизација на мотор

Чистење на ДПФ, клапна, ЕГР вентил, полирање на фарови, ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА на мотор - Се на едно место во Carbon Clеaning Service. Телефон 075/409-999 и ...

Витален пензионер

Витален пензионер 170цм, вдовец, бара осамена и слободна жена до 60 год, од Велес, Скопје, а може и од други места за дружење и...