Дома 2017 јуни

Месечна Архива: јуни 2017

Колку често треба да вежбате за да забележите дефинирани мускули?

Дефиницијата на мускулите зависи од зачестеноста и интензитетот на вежбањето, а со цел мускулите да станат поизразени, потребно е помеѓу четири и осум недели",...

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО