Во петок автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

14

Поради државниот празник Рамазан Бајрам, во петок автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред.

– Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на претпријатието jsp.com.mk