ФОТОВЕСТ: Зоолошка влезе во снежниот свет на бајките

20

Снегот кој врнеше два дена во Скопје направи идилична слика во скопската Зоолошка градина.

Целата градина наликува како да влегувате во снежниот свет на бајките.