„Пипл“ го прогласи Идрис Елба за најзгоден маж во 2018

1

Списанието „Пипл” го прогласи британскиот глумец Идрис Елба за најзгоден маж за 2018 година.
– Кој би помислил?!

Ви благодарам, „Пипл”, и на сите обожаватели кои ме прогласија за „Најсекси жив маж”. Почестен сум и благодарен. Но, поважен е вашиот глас на претстојните избори. Вашиот глас чини разлика, напиша Елба под објавата, обраќајќи им се на Американците.
Елба е и музичар, познат како Ди-Џеј Биг Дрилс, а има и своја модна линија.