Автомобил се преврте на кров на денешниот тренинг на кружната трка во Скопје/Видео

2

Возачот Мики Тодоров имаше инцидент на денешната тренинг сесија во пресрет на утрешната кружна трка во Скопје. Тој при влегување во една кривина, удри во заштитните гуми и со своето возило се преврти.

Според последните информации, Тодоров нема сериозни повреди и е во добра здравствена состојба.